Lise Duus Gromsrud arvede sin fars hus - og et komplet bageri, der havde stået urørt siden 1974
Copy link address
Torsten Cilleborg , toci@faa.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Lise Duus med bagespade ved ovnen, der forsynede folk i Millinge med brød. Hendes far drev Østerbys Bageri og Konditori her fra 1949-74. Foto: Torsten Cilleborg -
Man brugte stadig rationeringsmærker for at købe brød, da hendes far overtog bageriet i 1947. Mærkerne her er dog et par år ældre. Foto: Torsten Cilleborg -
Maksinen her kaldes en sprut, den bruges for eksempel til at lave dejslanger til vaniljekranse med. Foto: Torsten Cilleborg -
Mange har allerede haft gode besøg i bagerimuseet, der først åbner officielt 7. juli, vidner gæstebogen om. Foto: Torsten Cilleborg -
Heri blev rugbrødsdejen æltet, op til 200 kg ad gangen. Foto: Torsten Cilleborg -
Pigrullen, helt uundværlig, når der skulle laves brungsviger. Foto: Torsten Cilleborg -
-
-
-
-
-